>>
FIRE NYE PERSONER I STYRET 2012
Oppdatert: 15. mars, 2012

Etter årsmøtet 2012 ble det valgt inn fire nye styremedlemmer og tidligere leder Bengt K. Pedersen er nå sportslig leder. De nye styremedlemmene er Mattias Nilsson som ny leder, Anne-Marie Berg som sekretær, Åshild Børset som anleggskordinator og Søren Hjort som blir ansvarlig for sosiale aktiviteter i klubben.

Nye lederen Mattias Nilsson er en aktiv spiller i klubben og sønnen Filip er en ivrig turneringsspiller på juniorsiden. Mattias har tidligere spilt universitetstennis i Tennessee (Austin Peay State University) og kom på andre plass ved klubbmesterskapen inne i TTK 2011. Nye sekretæren Anne-Marie Berg er aktiv veteranspiller i klubben og har også hun en ivrig tennisspillende sønn, Carl Henrik.

Nye anleggskordinatorn Åshild Børset er en aktiv seniorspiller med en lynrask spillerutvikling. Åshild kom også hun på andre plass ved klubbmesterskap inne i TTK 2011. Søren Hjort som inntar den nye posisjonen i styret som ansvarlig for sosiale aktiviteter er også han en aktiv tennisspiller i klubben. Reinert Sannerud sitter kvar som kasserer i klubben.

>> Fler nyheter

SØK
RESERVERE TENNISBANE
TERMINLISTE - AKTUELT
November
16-18 Klubbmesterskap Junior
23-25 Aktivitetslederkurs for blivende trenere
November - Desember
30. nov - 2. des Klubbmesterskap Senior
FØLG TTK PÅ FACEBOOK