>>
JUNIORTURNERING I TRONDHEIM - EN SOSIAL TURNERING
Oppdatert: 20. august, 2012
Thorbjørn Arum (TTK) gikk til topps i Gutter U16 med Thea Koren (TTK) på andre plass og Erik Soltveit Stange (Ullern) på tredje.

Trondhjems Tennisklubb arrangerte en juniorturnering i klasser U12-U18. Alle gutteklasser ble gjennomført og en pikeklasse der Piker U14 ble slått sammen med Piker U12. Det ble i tillegg spilt en dobbelturnering. Samtlige klasser ble spilt i gruppespill med minst to kamper for hver deltaker. Det var mye regn og mye frem og tilbake med spill utendørs og innendørs. Östersund-Frösö TK fra Sverige hadde med seg et gjeng på 9 spillere som gjorde turneringen til en flott sosial turnering. Flere spillere fra Trondhjems TK ble også på tennisbanen hele dagene for å følge med i kampene. I tillegg hadde Ullern TK fra Oslo med to spillere og IL Sverre i Levanger en spiller.

I Gutter Single U18 vant Axel Kvistad fra Trondhjem turneringen etter tre flotte kamper. På andre plass kom Emanuell Pålsson fra Östersund-Frösö. Gutter Single U16 ble spilt i tre grupper der vinnerne fra hver gruppe gikk videre til et sluttspill. Der endte Thorbjørn Arum fra Trondhjem på første plass, Thea Korean fra Trondhjem på andre og Erik Soltveit Stange fra Ullern på tredje. I Gutter U14 gikk Erik Soltveit Stange til topps med Olof Bexelius fra Östersund-Frösö på andre plass. I Gutter U12 ble det en heltrøndersk finale med Christopher Børresen på første plass og Filip Nilsson på andre, begge fra TTK. I den eneste pikeklassen, Piker U14, vant Johanne Ederwall fra Östersund-Frösö med Camilla Bourhim fra Trondhjem på sølvplass. I den mixede doubleklassen vant Emanuell Pålsson og Erik Jonasson fra Östersund-Frösö med Trondhjems-paret Christopher Børresen og Filip Nilsson på andre plass.

Resultater og bilder fra premieutdeling i alle klasser i Juniorturnering i Trondheim 2012