>>
PÅL ARNE MEDIÅ GIKK TIL TOPPS I TRØNDERSK VETERANTREFF 35+
Oppdatert: 6. september, 2011
Pål Arne Mediå fra Namsos .

Pål Arne Mediå fra Namsos Tennisklubb tok en flott seier i Herrer Single 35+ i Trøndersk Veterantreff. I begge Herre Single klassene ble det spilt et gruppespill med tre deltakere i to grupper. Vinnerne i hver gruppe spilte mot hverandre i en finale. Der vant Mediå over Jon A. Svenningsen fra Risør med 6-2, 6-3. I Herrer Single 50+ gikk Olav Dehli fra IL Sverre til topps etter seier over Brian Ford fra Hitra IL i finalen med 3-6, 6-2, 6-3

Damer Single 40+ spiltes i gruppespill med tre grupper med tre deltakere i hver gruppe. Vinner fra hver gruppe spilte i et nytt gruppespill. Cecilia Wåhlberg, Trondhjem, vant alle sine kamper og derved turneringen. På andre plass kom Cobien Claringbould, også hun fra Trondhjem. I Damer Double 40+ som spiltes i gruppespill med fem par vant Ragnhild Moa og Anne Guldahl med Siv Fjellvang og Cobien Claringbould på andre plass. I Mixed Double 35+ som også spiltes i gruppespill, her med fire par, vant Trine Aalmo i par med Per Henning, begge fra Trondhjem. På andre plass kom Cecilia Wåhlberg, Trondhjem, og Pål Arne Mediå fra Namsos.

Resultater og bilder fra premieutdeling i alle klasser i Trøndersk Veterantreff 2011