CHRISTOPHER BØRRESEN TIL TOPPS I SVERIGE
Oppdatert: 10. mai, 2011
Christopher Børresen (t.v.) vant U11 mot Joakim Blomberg
Silja Arum og Amalie Rosten (t.v.) kom på andre plass i DU17

Christopher Børresen gjorde en veldig bra turnering i Østersunds Vårcup der han vann alle kamper overbevisende i Gutter U11. I finalen vant Christopher over Joakim Blomberg fra Sundsvall med 6-0, 6-1. Christopher spilte også Gutter U13 der han vant sin første kamp men tapte i kvartsfinalen.

Mange av Trondhjems TK's konkurransejuniorer dro til Østersund på en fellestur for å prøve lykken i Vårcupen. Det ble også en hel del fremganger. I Piker double U17 kom Silja Arum og Amalie Steen Rosten på andre plass. I finalen tapte de for Adéla Hansen og Jessica Nordin fra Ørnskøldsvik. TTK fikk også flere tredje plasser. I Gutter U11 kom Filip Nilsson på tredje plass, i Gutter U15 kom Thorbjørn Arum på tredje plass og i Piker U13 kom Linnea Arum på tredje plass. I Piker Single U17 kom både Thea Koren og Amalie Steen Rosten til semifinale og fikk derved tredje plass. Øvrige spillere fra TTK som var med i turneringen var Helene Antonsen Torp, Lasse Mostad, Askh K. Garshol og Axel Kvistad.