>>
HENRIK JENSSEN TIL TOPPS I GUTTER SINGLE U18 I KM
Oppdatert: 28. november, 2011
Henrik Jenssen vant sin siste turnering som junior, Gutter U18 i KM inne junior. Thorbjørn Arum kom på andre plass (til høyre).

Henrik Jenssen gikk til topps i sin siste turnering som junior, i Gutter Single U18 i Klubbmesterskap inne for junior. 2011 har vart et fremgangsrikt siste junior-år for Jenssen. Han kom på andre plass i RM inne, tap for Theodor Lyngstad i finalen, og fikk revansje på Lyngstad og vant finalen i RM ute. I finalen i KM inne vant Jenssen over Thorbjørn Arum med klare 6-0, 6-2.

I Gutter Single U16 fikk Thorbjørn Arum revansje på tapet i U18-finalen. Arum vant over Fredrik Opeide i finalen med 6-3, 2-6, 6-2.

Filip Nilsson vant Gutter Single U14 gjennom seier over Lasse Mostad i finalen med 6-3, 6-4

I Gutter U12 vant Christopher Børresen enda en gang, her i et gruppespill på tre deltakere. Filip Nilsson kom på andre plass.

Det spiltes i tillegg en blandet U12 klasse på halv bane med gule linjen som grunnelinje. I gruppespillet med tre deltakere vant Anna Lyubarskaya med Adrian Melan på andre plass.

Helene Antonsen Torp vant begge Piker Single U18 og U16 (begge klasser spiltes i gruppespill). I U18-klassen kom Thea Koren på andre plass og i U16 kom Rebekka Resell Mauring på andre plass.

I Piker Single U14 gikk Camilla Bourhim til topps i gruppespillet med tre deltakere. Linnea Arum endet på andre plass.

Resultater og bilder fra premieutdeling i alle klasser i Klubbmesterskap inne for junior 2011