>>
UTEBANENE ER NÅ ÅPNE - NY DUGNAD 14. MAI
Oppdatert: 10. mai, 2011

Utebanene er nå åpne for spill for medlemmer. Alle banene har blitt nøyaktigt valsede 10 runder hver med mye vanning og kosting. Arbeidet har gått bra og banene er i god stand til å spille på. Å tegne et medlemskap i TTK er fin måte å få bruke banene i hele sommer. For mer info om medlemskap klikker du her. For å sende inn medlemskapsskjema klikker du her.

Ikke medlemmer som vill leie bane kan gjøre det ved å ringe 936 35 501 eller sende en e-post til post@trhtk.no. Leie av bane koster 150 kr per time og kan kun gjøres på hverdager frem til kl 17. Kursdeltakere kan oppgradere sine medlemskap til et fullt medlemskap. De kan da trekke ifra 250 kr fra normal pris på medlemskap.

Det er viktig at vi alle tar godt vare på banene. Det er kun mulig å bruke banene med tennissko eller innendørssko med flat såle. JOGGESKO OG TURSKO ER STRENGT FORBUDT ETTERSOM DE ØDELEGGER BANENE. Koste, linjekoste og vanne banene ordentlig etter hver økt og lås døren ordentlig da dere forlater anlegget. Det er ikke lov å bruke banene da der er vann på banene. God fornøyelse.

Dugnad på utebanene 14. mai kl 9:00-14:00

Det blir en ny dugnad på utebanene for å rydde rundt banene og i klubbhuset lørdag 14. mai kl 9-14. Ta gjerne med grillmat og kake så bruker vi klubbens grill og har en koselig lunsj sammen på dugnadsdagen. Det blir dugnad uansett vær.

>> Fler nyheter

SØK
RESERVERE TENNISBANE
TERMINLISTE - AKTUELT
November
16-18 Klubbmesterskap Junior
23-25 Aktivitetslederkurs for blivende trenere
November - Desember
30. nov - 2. des Klubbmesterskap Senior
FØLG TTK PÅ FACEBOOK